Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /chroot/home/eniporth/haztetojavitas.hu/html/wp-content/plugins/deo-core/public/modules/class-deo-core-typekit-fonts-kirki.php on line 79

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /chroot/home/eniporth/haztetojavitas.hu/html/wp-content/plugins/deo-core/public/modules/class-deo-core-typekit-fonts.php on line 133
Szolgáltatások - minőség, megbízhatóság - Tendál Tető

szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk tisztelt ügyfeleinknek

Lapostető szigetelés

Garázsok, csarnokok, nagy felületű lapos tetők vízszigetelése. Azokra a helyekre javasolt, ahol a funkció az elsődleges szempont.

Tetőfelújítás, tetőfedés minőségi kivitelezéssel

Mi így dolgozunk

1. Funkcionalitás

Alapelvünk, hogy ha egy munkát elvégzünk, azzal hosszú ideig ne legyen gondja a megbízónknak. Minőségi alapanyagokból, a kellő szakértelemmel hosszú távra tervezünk.

2. Esztétika

Egy háztetőnek nem csak funkcionalitásban, hanem az esztétika szempontjából is hibátlannak kell lennie. Igen fontos számunkra, hogy az általunk készített tetőkben a tulajdonosok gyönyörködhessenek.

3. Igényesség

Munkánk végeztével nem hagyunk hátra egy bombatámadás utáni területet, fontos számunkra, hogy tisztán, igényesen hagyjuk el a munkaterületet.

Az alábbi telefonszámon tud elérni minket:
+36-30-9083780